Ilıca İlkokulu
İlice Köyü Mut/MERSİN

VİZYON

Başarıyı amaç edinmiş, araştıran, yenilikçi, bilgiyi üreten ve ona değer veren, işini en iyi şekilde yapmayı ilke edinmiş, demokratik yönetim ilkelerine saygılı, ülke ve çevre sorunlarına duyarlı, Atatürk ilkelerine bağlı bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencileri ilgi, kabiliyetleri doğrultusunda yetiştirerek hayata ve üst öğretime hazırlamak, öğrenciye, Atatürk ilke ve inkılaplarına, T.C. Anayasasına ve demokrasini ilkeleri doğrultusunda haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme, sorumluluklarını yerine getirme bilinci kazandırmak. Öğrencilerin, Milli kültür ve değerleri tanımasını, kararlar verebilen, çevresiyle uyumlu bireyler yetiştirmek. Öğrenciye; İnsan, toplum ve ülke sorunları üzerinde düşünme ve çözüm arama alışkanlığı kazandırmak yoluyla hayal ve yaratıcılık güçlerinin artmasını sağlamak. Öğrenciye; bilgiye ulaşmanın yollarını öğretmek. Öğrencinin; rehberlik hizmetlerinin de yardımıyla mesleki ilgi ve yeteneklerinin ortaya çıkmasını sağlayarak gelecekteki mesleğini seçmesini kolaylaştırmaktır.

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Normal öğretim

Soba

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Lojmanımız 2+1 olup soba ile ısınmaktadır.

Köyümüz ilçe merkezine 35 km, il merkezine 193 km´dir.

İlice köyü